Έλα χαμογέλα-συνταγές Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2020 14:22Συνταγή για ριγκατόνι με μπέικον και βότκα και πένες με σολομό και σπανάκι
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ριγκατόνι με μπέικον και βότκα και πένες με σολομό και σπανάκι. Υλικά για τα ριγκατόνι για 4 μερίδες: 500 γρ. ριγκατόνι, 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 150 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον, 250 γρ. ψιλοκομμένα μανιτάρια, 1 σφηνάκι βότκα, 1 βάζο μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας, 100 γρ. μασκαρπόνε, 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα, 2 τσίλι πιπεριές (προαιρετικά), ελαιόλαδο, αλάτι. Υλικά για τις πένες για 4 μερίδες: 500 γρ. πένες, 300 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού, 2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 2 κ.γ. πολτός σκόρδου, ξύσμα από ένα λεμόνι, 1 σφηνάκι βότκα, 250ml κρέμα γάλακτος, 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα, 200 γρ. σπανάκι, ελαιόλαδο, αλάτι.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ