19-09-2024 22:00

Αγωνία για τον Matthew McConaughey: Φανερά αδυνατισμένος στην τελευταία δημόσια εμφάνιση

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) βρέθηκε καλεσμένος σε επίσημο δείπνο την περασμένη εβδομάδα, ενώ συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Καμίλα Αλβες. Ωστόσο, φάνηκε να είναι τόσο διαφορετικό το πρόσωπό του και το σώμα του που οι θαυμαστές του έσπευσαν στα social media για να εκφράσουν την ανησυχία τους, υποστηρίζοντας ότι η εμφάνισή του έχει αλλάξει.

333526_1

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι ο 54χρονος ηθοποιός έδειχνε «αλλιώτικος» κατά την πρόσφατη έξοδό του. Ορισμένοι υπέθεσαν ότι η μύτη του έχει διαφορετικό σχήμα και ότι τα μάτια του έχουν αλλάξει χρώμα.

Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι ο ηθοποιός δε μοιάζει καν με τον ίδιο και ότι πρόκειται για κάποιο σωσία.

https://twitter.com/Nance726/status/1835715470068269075

Αλλά ένας πλαστικός χειρουργός εκτιμά ότι τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού οφείλονται απλώς στην απώλεια βάρους.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε πλάνα από το επίσημο δείπνο και είπε ότι o σταρ έδειχνε διαφορετικός. Οι θαυμαστές επεσήμαναν τα μάτια του υπονοώντας ότι ήταν πλέον καστανά, ενώ προηγουμένως ήταν μπλε. Σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok, οι χρήστες είπαν ότι η μύτη του έχει αλλάξει σχήμα και κάποιοι υποστήριξαν ότι μπορεί να έχει χάσει βάρος ή να έχει πάρει Ozempic, φάρμακο για αδυνάτισμα.

Υπήρξαν επίσης εικασίες στο X με έναν χρήστη να αναρωτιέται «τι στο καλό συνέβη» στο πρόσωπό του. Κάποιος μάλιστα σχολίασε ότι πρόκειται για σωσία. Ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε επίσης στο X ότι «έδειχνε πολύ αδύνατος και μάλλον θυμωμένος». Πρόσθεσε: «Αναρωτιέμαι αν έχασε πολλά κιλά για έναν ρόλο σε μια ταινία».

Διαβάστε ακόμη