19-09-2024 20:57

Ολυμπιακός: Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Ροντινέι μέχρι το 2027 - Νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ η Εύη Κουτσαυτάκη

Ο Ροντινέι ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που διατηρεί στο ρόστερ του έναν κομβικό παίκτη στην ιστορική πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την Πέμπτη (19/9) την επέκταση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025. Το συμβόλαιο του Ροντινέι επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 32χρονος αμυντικός βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2023 και έχει πραγματοποιήσει 76 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας δέκα ασίστ.

Ροντινέι: «Ζω εδώ ένα όνειρο»

«Δόξα τω Θεώ, κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον Ολυμπιακό. Ζω εδώ ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν παιδί, να παίξω στην Ευρώπη. Είναι κάτι που κατέκτησα στη ζωή μου, στη ζωή της οικογένειάς μου και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων για εμένα. Ό,τι κι αν ζω εδώ καθημερινά σε αυτόν τον σύλλογο με κάνει 100% χαρούμενο.

Στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ένα μέρος που έχει αγαπήσει η οικογένειά μου. Σήμερα λοιπόν είναι μία ημέρα που θα τη θυμάμαι, μια όμορφη ημέρα που πραγματοποιείται ακόμη ένα όνειρό μου, να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού για κάποια χρόνια ακόμα. Έτσι, όλοι μαζί με τους φιλάθλους να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στο "Καραϊσκάκης" αλλά και εκτός έδρας, κυνηγώντας νέες κατακτήσεις για αυτόν τον σύλλογο. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ για την αγάπη που έχουν όλοι τους για εμένα. Ας συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με νίκες. Πάμε Ολυμπιακάρα» δήλωσε ο Ροντινέι λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Νέα CEO η Εύη Κουτσαυτάκη

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου του συλλόγου αναλαμβάνει η Εύη Κουτσαυτάκη. Το πρώην στέλεχος του ΣΚΑΪ (αποχώρησε τον Ιούλιο), που κατά το παρελθόν είχε βρεθεί στην εταρεία Alter Ego, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναλαμβάνει σημαίνοντα ρόλο στο οργανόγραμμα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ο Τάκης Αγραφιώτης θα διατηρηθεί στο διοικητικό συμβούλιο ως τρίτος αντιπρόεδρος και θα είναι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, αλλά δεν θα είναι πλέον διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου. Παραμένει στο πόστο του αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή ο Κώστας Καραπαπάς.

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κ. Εύη Κουτσαυτάκη στην θέση της διευθύνουσας συμβούλου».

Διαβάστε ακόμη