“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”
Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!
Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!
Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 15:15 στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με κοτόπουλο, ανθότυρο και σάλτσα μανιταριών. Στη συνέχεια δοκιμάζει μία διαφορετική χορτοφαγική συνταγή: Κουνουπίδι ψημένο στον φούρνο, σαν μπριζόλα! Ακόμη, φτιάχνει ζουμερά και τρυφερά σουβλάκια κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου και μέλι, αλλά δοκιμάζει και τα μελτς, τα σάντουιτς της αγγλίδας μαμάς. Για επιδόρπιο φτιάχνει με καρύδια και σοκολάτα μία απίθανη τάρτα καρυδόπιτα.
Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ο Βαγγέλης φτιάχνει πρωτότυπα χορτοφαγικά λαζάνια πατάτας με κολοκυθάκια και 4 τυριά. Ψήνει γουρουνόπουλο γάλακτος στο φούρνο, μαθαίνει τα μυστικά για την πιο τραγανή πέτσα και δοκιμάζει πολύχρωμα καρότα με γλυκόξινη σάλτσα. Στη συνέχεια μαγειρεύει ένα γιουβέτσι θαλασσινών με πεσκανδρίτσα και γαρίδες, με σάλτσα ντομάτας και σαφράν ενώ δοκιμάζει και μια σούπερ αρωματική βιετναμέζικη σαλάτα με κοτόπουλο και λαχανικά.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN