15-02-2021

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα 15-19.02.2021

Δρίσκας - Κάθε μέρα σεφ

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα 

 

Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή! 

 

Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!   

 

 

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.  

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει. 

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.  

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα. 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία. 

Σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ψήνει λαχταριστή και αφράτη κοτόπιτα με λαχανικά. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα πεντανόστιμο πιάτο της ελληνικής κουζίνας: Χοιρινό με πράσα και δαμάσκηνα. Μας δείχνει πως να φτιάξουμε Muffuletta, ένα από τα κορυφαία σάντουιτς του κόσμου και στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μαγειρεύει μελιτζάνες ασάντα. Τέλος, στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ετοιμάζει μία πρωτότυπη και εύκολη τραγανή σοκολατόπιτα ψυγείου

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει μαντί με κιμά, το περίφημο πιάτο της ποντιακής κουζίνας. Στην ενότητα «Masterclass σε 5’» ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα μυστικά για το κλασικό Πένες 4 τυριά και στη συνέχεια  φτιάχνει ένα νόστιμο μεζέ της ελληνικής κουζίνας: Λουκάνικα με κρασί και φρέσκα μυρωδικά. Αμέσως μετά μαγειρεύει θράψαλα κρασάτα με ρύζι λαχανικών ενώ κλείνει γλυκά το επεισόδιο με ταρτάκια με μαρμελάδα και αμύγδαλα! 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας! 

 

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN