Καλοκαιρινά πιάτα αλλά και γιαπωνέζικη κουζίνα αυτή την εβδομάδα στο «Κάθε Μέρα Chef»
Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!
Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα, Δευτέρα 24 Μαΐου στις 15:15 ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστά λαζάνια με κοτόπουλο και πέστο βασιλικού. Στην «Γρήγορη συνταγή της ημέρας» φτιάχνει μακαρονάδα με τόνο και φρέσκια ρίγανη και το μενού συνεχίζεται με φιλετάκια γαύρου με μαϊντανοσαλάτα, δύο πιάτα που μοσχοβολάνε καλοκαίρι. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε πρωινό με μπισκότα δημητριακών που θυμίζει carrot cake και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης φτιάχνει το πιο εύκολο και αρωματικό σορμπέ φράουλας με 3 μόνο υλικά!
Την Τρίτη 25 Μαΐου στο «Κάθε Μέρα Chef», το επεισόδιο ξεκινάει με πεντανόστιμο κοτόπουλο με σταφίδες και κουκουνάρι αλλά και με γιαπωνέζικη κουζίνα και χοιρινό Tonkatsu, ένα εύκολο πιάτο που θα μας μυήσει στην γοητευτική αυτή κουζίνα.
Στην «Γρήγορη συνταγή της ημέρας» ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε σπαγγέτι Cacio e Pepe, μία εξαιρετική ιταλική μακαρονάδα με 3 μόνο υλικά. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε Trifle με γιαούρτι, μαρμελάδα και μπισκότα δημητριακών και κλείνουμε το επεισόδιο με ένα υπέροχο κέικ λεμονιού με παπαρουνόσπορο!
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN