«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα»
Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN!
Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου στις 15:15 ο Βαγγέλης ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και τάρτα με λαχανικά μπριάμ και κρέμα φέτας. Ιταλική κουζίνα για τη συνέχεια: λαχταριστοί κοκκινιστοί κεφτέδες με μοτσαρέλα τους οποίους σερβίρει με σπαγγέτι. Για τη συνέχεια κοτόπουλο με μπύρα και πικάντικη σάλτσα, μία εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε βήμα βήμα Red Velvet Cupcakes αλλά και μους πορτοκαλιού με μπισκότα.
Την Πέμπτη 27 Μαΐου στο «Κάθε Μέρα Chef», το επεισόδιο ξεκινάει με ένα ξεχωριστό πιάτο: Διπλοψημένα πανσετάκια με σάλτσα bbq, ανανά και ουίσκι! Αγαπημένες μαμαδίστικες συνταγές για τη συνέχεια και ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα βήματα για πεντανόστιμα μπουρεκάκια με κανταΐφι, τυριά και ζαμπόν. Masterclass σε 5’ με χτένια και λεμονάτη αρωματική σάλτσα. Την ώρα του γλυκού ο Βαγγέλης ετοιμάζει πεντανόστιμες μπουκιές γαλλικού τοστ με σοκολάτα και ένα υπέροχο παγωτό της στιγμής με κόκκινα φρούτα.
Την Παρασκευή 28 Μαΐου στο «Κάθε Μέρα Chef», δοκιμάζουμε παέγια με κοτόπουλο, λουκάνικα και μύδια. Ο Βαγγέλης δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνεται η αρωματική και λαχταριστή ντοματόπιτα με φέτα και βασιλικό! Στη συνέχεια στην ενότητα «Ελληνική Κουζίνα» μαγειρεύει μοσχαράκι με κολοκυθάκια και το επεισόδιο κλείνει με την γρήγορη συνταγή της ημέρας: Εύκολα και πεντανόστιμα μπισκότα τυριού.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN