Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το Σάββατο 10 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κοχύλια φούρνου με σπανάκι και μοτσαρέλα. Το μενού στη συνέχεια έχει ψητό κοτόπουλο με ρύζι και τσορίθο, αλλά και μια απίθανη χτυπητή φέτα με ψητές πιπεριές και αμύγδαλα. Ο chef ετοιμάζει ένα κλασικό κινέζικο τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και γαρίδες, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει το πιο αφράτο και νόστιμο carrot cake με ονειρεμένη κρέμα τυριού.
Την Κυριακή 11 Μαΐου, στο τραπέζι σερβίρονται Quesadillas με κοτόπουλο και πιπεριές, αλλά και ένα πεντανόστιμο κρασάτο χοιρινό με γλυκοπατάτες. Ο chef για τη συνέχεια φτιάχνει μακαρονοσαλάτα με λαχανικά και μαγιονέζα αβοκάντο, ενώ ετοιμάζει και ένα διαφορετικό φιλέτο σολομού με μέλι και μουστάρδα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με το απόλυτο σοκολατένιο γλυκό που έχει κέικ, μους και γλάσο σοκολάτας.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνει πώς να μαγειρεύουμε τα νοστιμότερα πιάτα της ζωής μας!