Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το Σάββατο 24 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κουσκουσάκι με μοτσαρέλα και ψητά λαχανικά, με καλοκαιρινά χρώματα και αρώματα. Ο chef συνεχίζει με ένα μοναδικό κοντοσούβλι κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας, ένα πιάτο που αγαπάει όλη η Ελλάδα. Ακολουθούν αφράτες κρέπες με κιμά και μπεσαμέλ, αλλά και πεντανόστιμα σπιτικά λουκάνικα κοτόπουλου, με μια ιδιαίτερη πρόταση για ένα ξεχωριστό hot dog. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με αρωματική και δροσερή κρέμα με γλυκό πεπόνι.
Την Κυριακή 25 Μαΐου, ο chef ετοιμάζει σούσι και φτιάχνει τα δημοφιλή Inside Out ρολά με πολλές προτάσεις στους συνδυασμούς των υλικών. Στη συνέχεια, μαγειρεύει μεσογειακό μοσχαράκι με λαχανικά και χοντρό μακαρόνι, ένα πιάτο με δυνατή γεύση για το κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και ψητά μανιτάρια με λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας. Στο μενού αμέσως μετά έρχεται ένα ιδιαίτερο αλμυρό κέικ με σέσκουλα, λιαστές ντομάτες και τυριά, ενώ για γλυκό ο chef προτείνει απίθανο γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!