10-10-2025

«Chef στην κουζίνα σας»,με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Μηλίνα από τον Έβρο, αφράτοι ιταλικοί κεφτέδες και πεντανόστιμη πάστα φλόρα!

ΔΡΙΣΚΑΣ  ΣΕΖΟΝ 2

Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας  προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

To Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με παραδοσιακή συνταγή από τη Θράκη: Μηλίνα Έβρου, μία ιδιαίτερη πίτα με ξεχωριστή γέμιση και μοναδική γεύση. Αμέσως μετά, μαθαίνουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μπίρα στη μαγειρική και δοκιμάζουμε τρυφερά χοιρινά μπριζολάκια με μπίρα και καπνιστή πάπρικα. Το μενού συμπληρώνεται από πεντανόστιμο κοτόπουλο με λεμονάτη σάλτσα και αρωματικό πιλάφι με ρεβίθια. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχεται ένας πρωτότυπος αφράτος κορμός με σοκολάτα και καραμέλα.

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ο chef ετοιμάζει φρέσκα ζυμαρικά με μανιτάρια και γκοργκοντζόλα. Στη συνέχεια, βλέπουμε πώς συντηρείται σωστά ο κιμάς, στο ψυγείο και στην κατάψυξη. Δοκιμάζουμε αφράτους ιταλικούς κεφτέδες φούρνου με σάλτσα ντομάτας και nuggets κοτόπουλου με τσιπς πατάτας, ψημένα στο air fryer. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με πεντανόστιμη πάστα φλόρα, με σπιτική μαρμελάδα μήλου.

«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!