Συνταγή για χοιρινό σνίτσελ με σάλτσα παρμεζάνας από τον Νίκο Καρβέλα
Ο Νίκος Καρβέλας φτιάχνει χοιρινό σνίτσελ με σάλτσα παρμεζάνας. Υλικά συνταγής: 800 γρ. χοιρινό σνίτσελ, αλεύρι για το πανάρισμα, 4 αυγά, λίγο γάλα, αλάτι, πιπέρι, φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα και 1 κουταλιά της σούπας καπνιστή πάπρικα. Υλικά για την σάλτσα: 250 γρ. φρέσκο γάλα, 250 γρ. κρέμα γάλακτος, 300 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.