Ώρα ΕλλάδοςVideoΣχετικά
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 7:00 > Ρεπορτάζ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024 06:42

Φωτιά στην Κορινθία – Πρόστιμο σε αντιδήμαρχο για κάπνισμα μελισσιών

Ο ίδιος φαίνεται πως την ημέρα εκείνη είχε ανάψει φωτιά για να καπνίσει τα μελίσσια του, αγνοώντας τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς λόγω των έντονων ανέμων. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.
ΦΩΤΙΑΠΡΟΣΤΙΜΟΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Θεσσαλονίκη:  Θρήνος για τον 26χρονο Ίωνα που δολοφονήθηκε από τρομοκράτες στο ΙσραήλΘεσσαλονίκη: Θρήνος για τον 26χρονο Ίωνα που δολοφονήθηκε από τρομοκράτες στο ΙσραήλΣήμερα η εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα των ζώωνΣήμερα η εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα των ζώωνΟ Μέσι είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο - έφτασε τους 46!Ο Μέσι είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο - έφτασε τους 46!Ταεκβοντό: Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων ο Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός!Ταεκβοντό: Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων ο Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός!Φυσικό αέριο και πετρέλαιο σε ανοδική πορεία λόγω του πολέμου στη Μέση ΑνατολήΦυσικό αέριο και πετρέλαιο σε ανοδική πορεία λόγω του πολέμου στη Μέση ΑνατολήΑυξήσεις σε φρούτα, ψάρια και λαχανικά τον τελευταίο μήναΑυξήσεις σε φρούτα, ψάρια και λαχανικά τον τελευταίο μήναΑποκλειστικό «Ώρα Ελλάδος»: Σκέψεις να καταργηθούν οι οικογενειακές συσκευασίεςΑποκλειστικό «Ώρα Ελλάδος»: Σκέψεις να καταργηθούν οι οικογενειακές συσκευασίεςΜέτρα στήριξης των κατοίκων στον Έβρο ένα χρόνο μετά τη φωτιά στη ΔαδιάΜέτρα στήριξης των κατοίκων στον Έβρο ένα χρόνο μετά τη φωτιά στη ΔαδιάΜέση Ανατολή: Ήχησαν οι σειρήνες πριν από λίγο στη ΧάιφαΜέση Ανατολή: Ήχησαν οι σειρήνες πριν από λίγο στη ΧάιφαΓερμανία: Ανησυχία για τον ιό Μάρμπουργκ – Συναγερμός στο ΑμβούργοΓερμανία: Ανησυχία για τον ιό Μάρμπουργκ – Συναγερμός στο ΑμβούργοΚρίσιμες μέρες με άρωμα «σκέτου» στον ΣΥΡΙΖΑΚρίσιμες μέρες με άρωμα «σκέτου» στον ΣΥΡΙΖΑΠολάκης σε Κασσελάκη: «Με λένε Παύλο και κατέθεσα και πόθεν έσχες»Πολάκης σε Κασσελάκη: «Με λένε Παύλο και κατέθεσα και πόθεν έσχες»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 04/10/2024Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 04/10/2024Συνέχεις βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό. Στόχος ο διάδοχος του Νασράλα. Χτύπημα και στο συνοριακό πέρασμα προς τη Σύρια. Ο Ιρανός ηγέτης κάλεσε...Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 66Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 66Η Λουκία σε σοκ, ψάχνει τρόπο να μάθει αν οι φωτογραφίες που παρέλαβε είναι αυθεντικές. Το βράδυ της ίδιας μέρας ετοιμάζει ένα… ιδιαίτερο δείπνο. Η...Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 65Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 65Η Έλλη αποφασίζει να μη δώσει σημασία στα λόγια του μέντιουμ σχετικά με το χάρισμά της, αλλά μετά από μια συζήτηση με τον Μάρκο αποφασίζει ότι ίσως...Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως καταστράφηκαν ισραηλινά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμουΟι Ρώσοι υποστηρίζουν πως καταστράφηκαν ισραηλινά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμουΜόσχα: Ο Γ.Γ του ΟΗΕ θα είναι παρών στη σύνοδο κορυφής των BRICKS.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μεσημεριανό δελτίο 04/10/2024Μεσημεριανό δελτίο 04/10/2024Νύχτα εφιάλτης για τους κατοίκους της Βηρυτού. Επαναπατρίστηκαν 22 Έλληνες από το Λίβανο στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας. Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο. Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 04/10/2024Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 04/10/2024Συνέχεις βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό. Στόχος ο διάδοχος του Νασράλα. Χτύπημα και στο συνοριακό πέρασμα προς τη Σύρια. Ο Ιρανός ηγέτης κάλεσε...Πρωινό ΣουΣου 04/10/2024Πρωινό ΣουΣου 04/10/2024Η παρουσία του ζεύγους Οικονομάκου – Τσερέλα σε γνωστό πάρτι της Αθήνας, οι αντιδράσεις από το περιστατικό της Ματούλας Ζαμάνη, το παρασκήνιο του GNTM...