Η Ντίνα μας υποδέχεται για άλλη μια φορά στο BBQ του σπιτιού της, φτιάχνοντας τα πιο νόστιμα και ζουμερά κεμπάπ με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, δείχνει πώς να καλλιεργήσουμε το θρεπτικό κουνουπίδι στη γλάστρα του σπιτιού μας, και τέλος, ένα σιροπιαστό κέικ σοκολάτας με πλούσιο άρωμα από ελαιόλαδο έρχεται για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.