Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 28, κύκλος 02
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, πρωταγωνιστεί η πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιτα που σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τη σερβίρουν και ως βασιλόπιτα. Το επόμενο πιάτο είναι κόκορας αβγολέμονο, ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο πιάτο από τα Επτάνησα. Για τη συνέχεια έρχεται ένα χειμωνιάτικο ριζότο με κίτρινη κολοκύθα και κάστανα, ενώ την ώρα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης φτιάχνει παραδοσιακό μπακλαβά, με την απόλυτη συνταγή για το τέλειο τραγανό φύλλο και την πιο αρωματική γέμιση με καρύδια.