Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 33, κύκλος 02
Ο chef ξεκινάει με γίγαντες φούρνου με φέτα και λουκάνικο, ένα θρεπτικό πιάτο με χυλωμένα όσπρια και εξαιρετικά νόστιμη σάλτσα. Ακολουθεί το ψαρονέφρι με πορτοκάλι και μουσταρδόμελο, ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι. Για τη συνέχεια, έρχονται τα αγαπημένα ασιατικά και ο Βαγγέλης φτιάχνει τηγανητά νουντλς με μανιτάρια σιτάκι, με ωραία γλυκόξινη σάλτσα. Αμέσως μετά, μαγειρεύει γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά, και μας δείχνει όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να φτιάξουμε σωστά μαγειρεμένο κριθαράκι και χυλωμένο κρέας. Το επεισόδιο κλείνει με την αγαπημένη κλασική σοκολατόπιτα.