Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 75, κύκλος 02
Το Σάββατο 28 Ιουνίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ένα ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο στον φούρνο με σάλτσα μπάρμπεκιου, μαζί με τις πιο νόστιμες ψητές γλυκοπατάτες. Συνεχίζει με μοσχαράκι με φασολάκια, ένα καλοκαιρινό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, αλλά φτιάχνει και τα πιο αφράτα τηγανητά τυροπιτάκια στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Τέλος, ετοιμάζει Κοπεγχάγη, ένα ακαταμάχητο σιροπιαστό γλυκό, αλλά και δροσερή σπιτική λεμονάδα σε συνδυασμό με λαχταριστά ροδάκινα!