Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEOS
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 18 Απριλίου 2020 14:25
Τελετή Αγίου Φωτός
Η τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός από τον Πανίερο Ναό Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα.
ΠΑΣΧΑ
ΑΓΙΟ ΦΩΣ
ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Πώς θα μεταφερθεί το Άγιο Φως στην Ελλάδα
ΠΑΟΚ - Ριέκα | Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ - Ριέκα 5-0 | HIGHLIGHTS
ΠΑΟΚ - Ριέκα | 5-0, το κερασάκι στην τούρτα από τον Πέλκα!
ΠΑΟΚ - Ριέκα | Η Τούμπα στο πόδι για τον Ιβάν Σαββίδη!
ΠΑΟΚ - Ριέκα | ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ του Γιακουμάκη μετά από "σομπρέρο" για το 4-0!
ΠΑΟΚ - Ριέκα | Ο Τσάλοφ εκμεταλλέυεται το δώρο της άμυνας και κάνει το 3-0!
ΠΑΟΚ - Ριέκα | Επική γκριμάτσα του Λουτσέσκου μετά από σουτ του Μπάμπα
ΠΑΟΚ - Ριέκα | Ο Κωνσταντέλιας ζήτησε πέναλτι μετά από μαγική πιρουέτα!
«Σαν τον Ντέλια δεν έχει» | Εκπληκτικό σλάλομ από τον ηγέτη του ΠΑΟΚ για το 2-0!
ΠΑΟΚ - Ριέκα | 1-0, ο Μεϊτέ φέρνει το ζευγάρι σε ισορροπία!
ΠΑΟΚ - Ριέκα | Η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.