Kerient
| Πριν από 1400 ημέρεςΠολύ ωραία συνταγή,
όμως, ενώ ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες και τις αναλογίες, η αμυγδαλόκρεμα δεν έπηξε, παρέμεινε υγρή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοπεί σαν κομμάτι. Η τάρτα- βάση ψήθηκε όμορφα.
Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι έφταιξε, ώστε όταν την ξαναφτιάξω να πετύχει;
Σημειώστε ότι την έψησα όπως ακριβώς λέτε στους 170 στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο.
Σας ευχαριστώ!