Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 11
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με κοτόπουλο, ανθότυρο και σάλτσα μανιταριών. Στη συνέχεια δοκιμάζει μία διαφορετική χορτοφαγική συνταγή: Κουνουπίδι ψημένο στον φούρνο, σαν μπριζόλα! Ακόμη, φτιάχνει ζουμερά και τρυφερά σουβλάκια κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου και μέλι, αλλά δοκιμάζει και τα μελτς, τα σάντουιτς της αγγλίδας μαμάς. Για επιδόρπιο φτιάχνει με καρύδια και σοκολάτα μία απίθανη τάρτα καρυδόπιτα.