Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 23
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα υπέροχο κοτόπουλο στο φούρνο με τραγανή κρούστα γιαουρτιού και πολλά αρωματικά και το σερβίρει με μια σούπερ αρωματική σαλάτα, με κους κους και ψητά λαχανικά. Φτιάχνει μια καταπληκτική πίτα με κολοκυθάκια και σέσκουλα χωρίς φύλλο, αλλά και γεμιστές πατάτες με αλλαντικά και τυριά: Γεμιστές πατάτες σουφλέ! Το επεισόδιο κλείνει γλυκά, με μια καταπληκτική σοκολατένια κρέμα, που τη σερβίρουμε με πρωτότυπη μαρμελάδα χουρμάδες.