Τώρα ό,τι συμβαίνειVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Τώρα ό,τι συμβαίνει > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 08:26

Στέλιος Λουκίδης: Η Αττική αυτή την στιγμή έχει το μεγαλύτερο φόρτο από την αρχή της πανδημίας

Ο πρόεδρος της ελληνικής πνευμονολογικής εταιρίας, Στέλιος Λουκίδης μιλά για την εξέλιξη της πορείας της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα μας αναφερόμενος στην πίεση που υφίσταται το σύστημα υγείας και στη μεγάλη έξαρση που διανύουμε αυτό το διάστημα καθώς η ανησυχία για τα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού φουντώνει και στους εμβολιασμούς. Ο κ. Λουκίδης πιστεύει ότι στις αρχές Μαρτίου τα δεδομένα της πανδημίας δεν θα είναι πολύ καλά.
ΜΕΘΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΥΚΙΔΗΣΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συντάξεις: Αυξήσεις και αναδρομικά με 30+ έτη με τη σύνταξη ΜαρτίουΣυντάξεις: Αυξήσεις και αναδρομικά με 30+ έτη με τη σύνταξη Μαρτίου«Βόμβες» είχε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Παλλάς«Βόμβες» είχε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο ΠαλλάςΔιονύσης Τεμπονέρας: Από την ουσία θα κριθούμε και όχι από την επικοινωνίαΔιονύσης Τεμπονέρας: Από την ουσία θα κριθούμε και όχι από την επικοινωνίαΟ Εξαδάκτυλος μιλάει για τα κρούσματα κορωνοϊού στα νησιά και την τέταρτη δόσηΟ Εξαδάκτυλος μιλάει για τα κρούσματα κορωνοϊού στα νησιά και την τέταρτη δόσηΣταθακόπουλος και Φενέκος για το τουρκικό γεωτρύπανο και το επεισόδιο ανάμεσα σε Μπέρμποκ - ΤσαβούσογλουΣταθακόπουλος και Φενέκος για το τουρκικό γεωτρύπανο και το επεισόδιο ανάμεσα σε Μπέρμποκ - ΤσαβούσογλουΟ Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δημ. Διοίκησης για το ψηφιακό πορτοφόλι και το Fuel Pass 2Ο Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δημ. Διοίκησης για το ψηφιακό πορτοφόλι και το Fuel Pass 2Ο σωματοφύλακας της Ναόμι Κάμπελ στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει»Ο σωματοφύλακας της Ναόμι Κάμπελ στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει»Κ. Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας για τα κρούσματα κορωνοϊούΚ. Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας για τα κρούσματα κορωνοϊούΔεσποτόπουλος και Γερούλης για τις δηλώσεις Μπέρμποκ και το τουρκικό γεωτρύπανοΔεσποτόπουλος και Γερούλης για τις δηλώσεις Μπέρμποκ και το τουρκικό γεωτρύπανοΟ υπουργός Εργασίας για τις επικουρικές συντάξεις και τα αναδρομικά συνταξιούχωνΟ υπουργός Εργασίας για τις επικουρικές συντάξεις και τα αναδρομικά συνταξιούχωνΔιδάκτωρ Μετεωρολογίας: Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο 10ήμερο-15ήμεροΔιδάκτωρ Μετεωρολογίας: Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο 10ήμερο-15ήμεροΟ Ν. Καπραβέλος για το τι πρέπει να προσέξουμε τις ημέρες του καύσωναΟ Ν. Καπραβέλος για το τι πρέπει να προσέξουμε τις ημέρες του καύσωνα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Καιρός 22/12/25: Με βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδαΚαιρός 22/12/25: Με βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδαΣήμερα θα επιμείνει ο βοριάς καθώς η εβδομάδα ξεκινάει με βροχερό καιρόΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.ΕΔΩ TV! 21/12/25ΕΔΩ TV! 21/12/25Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.