Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 36
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει μελιτζάνες με κιμά και κρέμα γιαουρτιού. Στη συνέχεια, ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο πιάτο με παραδοσιακά κρητικά ζυμαρικά: Σκιουφικτά με σάλτσα γραβιέρας και κεφτεδάκια κοτόπουλου. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μια αρωματική σαλάτα με μαύρες φακές, ξερά φρούτα και προσούτο. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με φουρνιστά ντόνατς γεμιστά με καραμελωμένο γάλα.