Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 71
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει βήμα-βήμα πώς μπορούμε να φτιάξουμε ωραίο νηστίσιμο καλαμάρι γεμιστό με υπέροχο ρύζι αρμπόριο και αρωματικά στο φούρνο. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα ιδιαίτερο πιάτο από την Αρκαδία, Λαγωτό, μοσχαράκι κοκκινιστό με σκορδαλιά, ένα πιάτο έκπληξη… Ψήνει λουκάνικα πεπερόνε και τα σερβίρει με patatas bravas από την Ισπανία. Κλείνει με δύο πολύ εύκολα γλυκά… Νηστίσιμα τραγανά ρολάκια γεμιστά με χαλβά και ξερά φρούτα και μία μαρμελάδα φράουλας στο λεπτό, που τη σερβίρει με μία πρωτότυπη κρέμα cheesecake.