Έλα χαμογέλα-συνταγές Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 12:35Συνταγή για σουφλέ σοκολάτας με παγωτό κεράσι από τον Χρήστο Βέργαδο
Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σουφλέ σοκολάτας με παγωτό κεράσι. Υλικά για το σουφλέ σοκολάτας: 250 γρ. σοκολάτας, 40 γρ. βούτυρο, 50 γρ. αλεύρι, 60 γρ. ζάχαρη, 3 αυγά, 3 ασπράδια, 10 κομματάκια σοκολάτας. Υλικά για το παγωτό κεράσι: 350 γρ. κεράσια, 500 γρ. κρέμα γάλακτος, 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ