Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 15:42Συνταγή για γλυκόξινες φτερούγες και κινέζικα γλασαρισμένα spare ribs από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει γλυκόξινες φτερούγες και κινέζικα γλασαρισμένα spare ribs, δύο κλασικά ορεκτικά της Κινέζικής κουζίνας.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ