Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 58, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μια ξεχωριστή τάρτα για το Κυριακάτικο, αλλά και το γιορτινό τραπέζι που ξεχειλίζει από γεύση και από άρωμα. Έχει ζύμη κουρού, είναι τραγανή και έχει αφράτη γέμιση με πράσα, ροκφόρ και καρύδια. Στη συνέχεια φτιάχνει φιλετάκια σαρδέλας με πικάντικη σάλτσα ντομάτας που έχει κάπαρη, ρίγανη και καυτερές πιπεριές. Ένα πιάτο που γίνεται στο λεπτό. Ο Chef ετοιμάζει μια γρήγορη σάλτσα κιμά με το δικό του τρόπο για το καθημερινό τραπέζι και για γλυκό φτιάχνει μαμούλια από τη Χίο. Πρόκειται για μικρές μπουκίτσες ζύμης με μια γέμιση από αμύγδαλα.