Αυτό είναι ΣαββατοκύριακοVideoΣχετικά
καθημερινά
Αυτό είναι Σαββατοκύριακο > Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 16:43

Μαγικές εικόνες από την χιονισμένη Αγόριανη - Πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα

Τρομερές είναι οι εικόνες από την χιονισμένη Αγόριανη. Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Σταματάκης που βρισκόταν εκεί, αναφέρθηκε στον καιρό τονίζοντας ότι τα Χριστούγεννα θα είναι βροχερά.
ΚΑΙΡΟΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΧΙΟΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Βάνα Πεφάνη: Ο πατέρας μου δεν το «κατάπιε» ότι έγινα ηθοποιόςΒάνα Πεφάνη: Ο πατέρας μου δεν το «κατάπιε» ότι έγινα ηθοποιόςΣυνταγή για brownies με καβουρδισμένα καρύδια και κρέμα espresso από τον Δημήτρη ΧατζηδημητρίουΣυνταγή για brownies με καβουρδισμένα καρύδια και κρέμα espresso από τον Δημήτρη ΧατζηδημητρίουΗ Γεωργία Καλτσή για το τροχαίο και τους Παραολυμπιακούς ΑγώνεςΗ Γεωργία Καλτσή για το τροχαίο και τους Παραολυμπιακούς ΑγώνεςΚατερίνα Ευαγγελινού: Έχω φτάσει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για κάποια που με ενοχλούσεΚατερίνα Ευαγγελινού: Έχω φτάσει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για κάποια που με ενοχλούσεΟ Παναγιώτης Ψωμιάδης για τις δύσκολες στιγμές, την καταστροφή του και τη ΦάρμαΟ Παναγιώτης Ψωμιάδης για τις δύσκολες στιγμές, την καταστροφή του και τη ΦάρμαΑιμιλία Υψηλάντη: Είχα ένα ωραίο πρόσωπο αλλά εμένα με απασχολούσε πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μουΑιμιλία Υψηλάντη: Είχα ένα ωραίο πρόσωπο αλλά εμένα με απασχολούσε πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μουΆστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα με βροχές, ισχυρούς ανέμους και χιόνιαΆστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα με βροχές, ισχυρούς ανέμους και χιόνιαΣυνταγή για φαρφάλες γιαουρτλού με κιμά και πιπεριές Φλωρίνης από τον Δημήτρη ΧατζηδημητρίουΣυνταγή για φαρφάλες γιαουρτλού με κιμά και πιπεριές Φλωρίνης από τον Δημήτρη ΧατζηδημητρίουΗ Χριστίνα Βραχάλη για το OPEN, το DWTS και τον αθλητισμόΗ Χριστίνα Βραχάλη για το OPEN, το DWTS και τον αθλητισμόΕλένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή της αλλαγή!Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή της αλλαγή!Survivor – Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο κόσμος βλέπει μόνο το 10% όσων γίνονται μέσα στο παιχνίδιSurvivor – Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο κόσμος βλέπει μόνο το 10% όσων γίνονται μέσα στο παιχνίδιΧρύσπα: Έχω την προσωπική μου ζωή και ποτέ δεν σκέφτηκα να μην κάνω κάτι για την καριέρα μουΧρύσπα: Έχω την προσωπική μου ζωή και ποτέ δεν σκέφτηκα να μην κάνω κάτι για την καριέρα μου

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 19, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 19, κύκλος 03Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου,Ο Βαγγέλης ξεκινάει με απίθανα σεσκουλοπιτάκια με τραγανή ζύμη και αρωματική γέμιση. Μαγειρεύει κοκκινιστό κοτόπουλο με...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.