ΕμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Εμείς αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022 17:08

Ο Αλέξης Φιλιππίδης παράτησε την καριέρα του για να ανοίξει ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μπαλί

Ο Αλέξης Φιλιππίδης μίλησε για την απόφασή του να παρατήσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να ανοίξει ελληνικό εστιατόριο στο Μπαλί.
ΜΠΑΛΙΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για σπαγγέτι με πέστο βασιλικού και τοματίνια από τον Πέτρο ΣυρίγοΣυνταγή για σπαγγέτι με πέστο βασιλικού και τοματίνια από τον Πέτρο ΣυρίγοΤο «ευχαριστώ» και το «αντίο» της Ίνας ΤαράντουΤο «ευχαριστώ» και το «αντίο» της Ίνας ΤαράντουΗ Αθανασία ζει εδώ και 15 χρόνια με διαβήτη αλλά επιλέγει μια... γλυκιά ζωήΗ Αθανασία ζει εδώ και 15 χρόνια με διαβήτη αλλά επιλέγει μια... γλυκιά ζωήΚων. Ρήγος: Δεν μπορώ να ελέγξω τα πόδια μου με τον ίδιο τρόπο, η ηλικία σου αφαιρεί από αυτό που θα ήθελεςΚων. Ρήγος: Δεν μπορώ να ελέγξω τα πόδια μου με τον ίδιο τρόπο, η ηλικία σου αφαιρεί από αυτό που θα ήθελεςΟ KD explorer μας ξεναγεί στη ΣκόπελοΟ KD explorer μας ξεναγεί στη ΣκόπελοΜια βόλτα στο βασίλειο της οφθαλμαπάτης και των ψευδαισθήσεωνΜια βόλτα στο βασίλειο της οφθαλμαπάτης και των ψευδαισθήσεωνΣύρος: Ξενάγηση σε ένα από τα αρχοντικά σπίτια του νησιούΣύρος: Ξενάγηση σε ένα από τα αρχοντικά σπίτια του νησιούΤα πιο διάσημα σημεία, στολισμένα για τα Χριστούγεννα
Τα πιο διάσημα σημεία, στολισμένα για τα Χριστούγεννα Νάξος: Το κτήμα με την πιο εντυπωσιακή και ιδιαίτερη ιστορία του νησιούΝάξος: Το κτήμα με την πιο εντυπωσιακή και ιδιαίτερη ιστορία του νησιούΗ Ίνα Ταράντου μοιράζεται τα μυστικά της για τοστ και για νόστιμη και χορταστική ομελέταΗ Ίνα Ταράντου μοιράζεται τα μυστικά της για τοστ και για νόστιμη και χορταστική ομελέταΜια ημέρα με τους τροφοσυλλέκτες των ΑθηνώνΜια ημέρα με τους τροφοσυλλέκτες των Αθηνών

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Κεντρικό Δελτίο ΣΚ 21/12/2025Κεντρικό Δελτίο ΣΚ 21/12/2025Πάνω από 100 νταλίκες εγκλωβισμένες στο τελωνείο του Ορμενίου, με τους αγρότες να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Στρατηγική η σχέση...Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.