Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 12, κύκλος 02
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, το επεισόδιο ξεκινάει με νιόκι με το κλασικό και πολύ αγαπητό μοσχαράκι στρογγανόφ. Η συνέχεια είναι εξίσου δυνατή: κοτόπουλο κάτσου κάρι, ένα θρυλικό πιάτο της γιαπωνέζικης κουζίνας που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο. Ακολουθεί ένα απλό αλλά εξαιρετικά εύγεστο πιάτο από την νησιωτική Ελλάδα: ταλιατέλες με καραμελωμένα κρεμμύδια και ανθότυρο. Για τη συνέχεια, ο Βαγγέλης ετοιμάζει εντυπωσιακά μαστιχωτά cookies με χαλβά και σταφίδες, αλλά και αφράτα και αρωματικά μπιφτέκια γαλοπούλας, τα οποία τα ψήνει στο Air fryer και τα συνοδεύει με σαλάτα ταμπουλέ.