Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 14, κύκλος 02
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, το επεισόδιο ξεκινάει με μελιτζάνες φούρνου γεμιστές με πλιγούρι και κεφαλοτύρι. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο δυνατή με το πιο τρυφερό και με βαθιά νοστιμιά χοιρινό κοντοσούβλι στη λαδόκολλα, ψημένο με ξεχωριστή μαρινάδα. Ακολουθεί ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών με ξεχωριστό γευστικό συνδυασμό: Στριφτάρια με καπνιστό χέλι και αρωματική σάλτσα κρέμας. Ο Βαγγέλης δείχνει πως φτιάχνεται το sando και μάλιστα στην πιο νόστιμη εκδοχή του με μοσχαράκι bbq. Το τραπέζι κλείνει γλυκά με πρωτότυπα σοκολατένια μπισκοτοπαστάκια, τα οποία θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.