Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 41, κύκλος 02
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένη πίτσα με μεξικάνικη γεύση, με τσίλι κον κάρνε, πιπεριές, τσένταρ και νάτσος. Συνεχίζει με σελινάτο χοιρινό κότσι με αυγολέμονο, ένα χειμωνιάτικο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι και στη συνέχεια φτιάχνει ραβιόλι με 4 τυριά, μία σάλτσα που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι. Αμέσως μετά, ψήνει στον φούρνο λαχταριστά μπακαλιαράκια με λαχανικά και λεμονάτη σάλτσα και το επεισόδιο κλείνει γλυκά με εθιστικά νόστιμα Red velvet cookies.