Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 43, κύκλος 02
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ο chef προτείνει ταλιατέλες με σέσκουλα και κρέμα φέτας, ένα πιάτο με αγαπημένα ζυμαρικά και σάλτσα έκπληξη. Ακολουθούν τα κεφτεδάκια μακάλο από τη δυτική Μακεδονία, ένα από τα διαμαντάκια της ελληνικής κουζίνας. Στη συνέχεια, ο chef ετοιμάζει λαχταριστά λιγκουίνι με θαλασσινά στο λεπτό και δείχνει πώς να ψήσουμε στην εντέλεια στο σπίτι, λαχταριστό grilled cheese sandwich. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ο chef προτείνει μπισκότα με πορτοκάλι και κανέλα. Το επεισόδιο κλείνει με ένα διαφορετικό burger με τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου και μία ξεχωριστή συνοδευτική σάλτσα.