Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 52, κύκλος 02
Την Κυριακή 30 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πιπερόπιτες με ξεχωριστή ζύμη και μοναδική γέμιση με τυριά και φυσικά πιπεριές. Ακόμα, φτιάχνει τραγανό κοτόπουλο στο Air Fryer, νόστιμο, ζουμερό, με ελάχιστα λιπαρά και ετοιμάζει και κοκκινιστό κουνουπίδι με ελιές, με απίθανα νόστιμη σάλτσα. Στη συνέχεια, στο τραπέζι έρχεται σπαγγέτι με χορτοφαγικά κεφτεδάκια, ένα πιάτο ιδανικό για τη νηστεία, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ο Βαγγέλης ζυμώνει και ψήνει σοκολατένιο babka, ένα διαφορετικό τσουρέκι με μοναδική βουτυρένια και σοκολατένια γεύση.