Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 54, κύκλος 02
Την Κυριακή 6 Απριλίου, η πρώτη συνταγή είναι μία τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια και χαλλούμι. Ακολουθούν πεντανόστιμα χοιρινά φιλετάκια με μία πλούσια σάλτσα με πορτσίνι και γλυκό κόκκινο κρασί. Ο chef φτιάχνει στο λεπτό μία αγαπημένη μακαρονάδα: Ταλιατέλες με κρασάτες γαρίδες και κολοκυθάκια, αλλά και τραγανά σπρινγκ ρολς λαχανικών που σερβίρονται με μία ιδιαίτερη σαλάτα με νουντλς. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με τούρτα με κρέμα λεμονιού και φράουλες, ένα πολύ εύκολο και δροσιστικό γλυκό για όλους.