Συνταγή για μηλόπιτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Δέσποινα Βανδή
Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η Δέσποινα Βανδή φτιάχνουν μηλόπιτα. Υλικά για τη βάση: 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, 100 γρ. ζάχαρη, 1 ασπράδι. Υλικά για τη δεύτερη ζύμη: 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γρ. ζάχαρη, 150 γρ. βούτυρο κρύο κομμένο σε μικρά κομματάκια, 100 γρ. καρύδια τριμμένα, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα. Υλικά για τη γέμιση: 2 κιλά μήλα, 150 γρ. ζάχαρη, 150 ml νερό, σταφίδες.