My Greece > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 21:45

Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου. Υλικά: 1,5 κιλό πατάτες Νάξου, 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη, 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 8 αυγά, ανθός αλατιού και 150 γρ. γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. ΠΙΤΤΑΡΑΣ.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό ΝάξουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό ΝάξουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κόκορα κοκκινιστόΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κόκορα κοκκινιστόΣυνταγή για μηλόπιτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Δέσποινα ΒανδήΣυνταγή για μηλόπιτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Δέσποινα ΒανδήΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό με κάστανα και ξερά φρούταΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό με κάστανα και ξερά φρούταΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν ρεβίθια γιαχνίΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν ρεβίθια γιαχνίΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν κεφτεδάκια ΜυκονιάτικαΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν κεφτεδάκια ΜυκονιάτικαΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν σφουγγάτα ΚύθνουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν σφουγγάτα ΚύθνουΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν σπαγγέτι με σκορπίναΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν σπαγγέτι με σκορπίναΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν αστακομακαρονάδαΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν αστακομακαρονάδαΗ Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κουλουρίες με λαχανικά και χαλούμιΗ Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κουλουρίες με λαχανικά και χαλούμιΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν πικάντικα μύδιαΔέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν πικάντικα μύδια

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ακομπλεξάριστη η Έλβη Μιχαηλίδου: "Να μάθει ο κόσμος πως ντύνονται οι παρουσιαστές των ειδήσεων"Ακομπλεξάριστη η Έλβη Μιχαηλίδου: "Να μάθει ο κόσμος πως ντύνονται οι παρουσιαστές των ειδήσεων"Η αθλητικογράφος του OPEN σηκώθηκε όρθια όταν ο Γιάννης Φώσκολος και ο Γιώργος Κρατημένος της είπαν να παρακολουθήσει μαζί τους τις οικονομικές...OPEN Τώρα! 16/04/2025OPEN Τώρα! 16/04/2025Κάποια από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή «OPEN Τώρα!» σήμερα είναι: Τροχαίο στην Εγνατία Οδό | Δύο νεκροί ο απολογισμός, συνελήφθη ο οδηγός...Κεντρικό δελτίο 18/04/2025Κεντρικό δελτίο 18/04/2025Με θλίψη και κατάνυξη κορυφώνεται το θείο δράμα. Πλήθος πιστών στους ναούς για την περιφορά των επιτάφιων. Έφυγαν και οι τελευταίοι από την Αθήνα....Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 56, κύκλος 02Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 56, κύκλος 02Την Κυριακή 13 Απριλίου, ο chef κάνει όλες τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι. Ξεκινάει με κοκκινιστό κατσικάκι με χυλοπίτες, ένα πιάτο γεμάτο...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ακομπλεξάριστη η Έλβη Μιχαηλίδου: "Να μάθει ο κόσμος πως ντύνονται οι παρουσιαστές των ειδήσεων"Ακομπλεξάριστη η Έλβη Μιχαηλίδου: "Να μάθει ο κόσμος πως ντύνονται οι παρουσιαστές των ειδήσεων"Η αθλητικογράφος του OPEN σηκώθηκε όρθια όταν ο Γιάννης Φώσκολος και ο Γιώργος Κρατημένος της είπαν να παρακολουθήσει μαζί τους τις οικονομικές...Κεντρικό δελτίο 18/04/2025Κεντρικό δελτίο 18/04/2025Με θλίψη και κατάνυξη κορυφώνεται το θείο δράμα. Πλήθος πιστών στους ναούς για την περιφορά των επιτάφιων. Έφυγαν και οι τελευταίοι από την Αθήνα....OPEN Τώρα! 16/04/2025OPEN Τώρα! 16/04/2025Κάποια από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή «OPEN Τώρα!» σήμερα είναι: Τροχαίο στην Εγνατία Οδό | Δύο νεκροί ο απολογισμός, συνελήφθη ο οδηγός...Κεντρικό δελτίο 17/04/2025Κεντρικό δελτίο 17/04/2025Σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων η δημοσίευση του επίσημου χάρτη για τα απώτατα όρια της υφαλοκρηπίδας. Αντιδρούν οι Τούρκοι...