Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 12
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πρωτότυπα χορτοφαγικά λαζάνια πατάτας με κολοκυθάκια και τέσσερα τυριά. Ψήνει γουρουνόπουλο γάλακτος στο φούρνο, μαθαίνει τα μυστικά για την πιο τραγανή πέτσα και δοκιμάζει πολύχρωμα καρότα με γλυκόξινη σάλτσα. Στη συνέχεια μαγειρεύει ένα γιουβέτσι θαλασσινών με πεσκανδρίτσα και γαρίδες, με σάλτσα ντομάτας και σαφράν, ενώ δοκιμάζει και μια σούπερ αρωματική βιετναμέζικη σαλάτα με κοτόπουλο και λαχανικά.