Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 13
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει γίγαντες και τους σερβίρει με έναν ξεχωριστό τρόπο, με καβουρμά και αφράτες αρωματικές κροκέτες. Δείχνει πώς μπορούμε να προετοιμάσουμε και να τηγανίσουμε χοιρινά σνιτσελάκια με την πιο τραγανή κρούστα, ετοιμάζει μια δροσερή μακαρονοσαλάτα με ζυμαρικά φακής, πιπεριές και φέτα, δοκιμάζει έναν διαφορετικό latte με το γιαπωνέζικο τσάι μάτσα και φτιάχνει βήμα βήμα κέικ ζέμπρα με βανίλια και σοκολάτα.