Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 72
Μια πολύ… σπέσιαλ μακαρονάδα, παπαρδέλες με πέστο κολοκυθιών, προσούτο και μοτσαρέλα φτιάχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας. Στη συνέχεια μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα τέλειο ορεκτικό: μελιτζάνες ογκρατέν στο φούρνο, με τυριά και ντομάτα. Μοιράζεται μια οικογενειακή συνταγή, αφράτα πιτάκια με μύδια και γαρίδες. Στη συνέχεια μας δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα, αφράτα και αρωματικά κουλουράκια βουτύρου, όχι μόνο για το Πάσχα που έρχεται, αλλά και για όλο το χρόνο.