Η Ντίνα βάζει στην κουζίνα της ένα από τα αγαπημένα της μαγειρικά υλικά, την κολοκύθα. Η μακαρονάδα με πέννες ριγέ, πλούσια κρέμα κολοκύθας και τραγανό μπέικον, απογειώνουν αυτή τη μαγική πρώτη ύλη και δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, δείχνει πώς να φυτέψουμε μπρόκολο και kale στη γλάστρα, ενώ για το τέλος, έρχονται οι πιο υγιεινές και νόστιμες κροκέτες αρακά, με μοτσαρέλα & δυόσμο.