Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 57, κύκλος 02
Το Σάββατο 26 Απριλίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με τη θρυλική πίτσα από το Detroit και δείχνει ποια τεχνική και ποια υλικά την κάνουν τόσο ιδιαίτερη. Συνεχίζει με αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους και μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο ζουμερό ρολό κοτόπουλου με σάλτσα ρομέσκο. Στη συνέχεια, ετοιμάζει δύο ξεχωριστά finger food: αρωματικές ψητές φτερούγες κοτόπουλου και τραγανές κροκέτες με χαλαπένιο και γκούντα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά, με μπανόφι στο ποτήρι, ένα από τα πιο απλά, γρήγορα και νόστιμα γλυκά.