Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 69, κύκλος 02
Το Σάββατο 7 Ιουνίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με καλοκαιρινή στραπατσάδα με λευκά σπαράγγια και ανθότυρο. Στη συνέχεια, ετοιμάζει χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα ψητού και δείχνει τον τρόπο για να τις μαγειρέψουμε στην εντέλεια. Φτιάχνει τηγανητά κολοκυθάκια με τζατζίκι, ένα ορεκτικό που αρέσει σε όλους και προτείνει αγαπημένα ζυμαρικά: Πένες με τόνο και ψητά ντοματίνια. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με Galette με κρέμα αμυγδάλου, αχλάδια και τζίντζερ.