Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 67, κύκλος 02
Το Σάββατο 31 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ταλιατέλες με καβουρμά και κασέρι, ένα πιάτο με αρώματα και γεύσεις Ξάνθης. Συνεχίζει με κοκκινιστό μπακαλιάρο κατσαρόλας, ένα πολύ εύκολο και γρήγορο καλοκαιρινό φαγητό, ενώ ψήνει καλαμάκια κοτόπουλου μπάρμπεκιου με χρωματιστές πιπεριές και την πιο νόστιμη σάλτσα. Αμέσως μετά, το μενού έχει αφράτη φάβα με χταπόδι μαγειρεμένο με ούζο και φρέσκια ρίγανη και για γλυκό ο chef ετοιμάζει ένα γλυκό ψυγείου με καραμέλα και σοκολάτα.