Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 66, κύκλος 02
Ο chef ετοιμάζει σούσι και φτιάχνει τα δημοφιλή Inside Out ρολά με πολλές προτάσεις στους συνδυασμούς των υλικών. Στη συνέχεια, μαγειρεύει μεσογειακό μοσχαράκι με λαχανικά και χοντρό μακαρόνι, ένα πιάτο με δυνατή γεύση για το κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και ψητά μανιτάρια με λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας. Στο μενού αμέσως μετά έρχεται ένα ιδιαίτερο αλμυρό κέικ με σέσκουλα, λιαστές ντομάτες και τυριά, ενώ για γλυκό ο chef προτείνει απίθανο γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι.