Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 70, κύκλος 02
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ένα καλοκαιρινό σιτσιλιάνικο σπαγγέτι με σάλτσα κολοκυθιών με ντομάτα και βασιλικό, ενώ ακολουθούν πανεύκολα και πολύ νόστιμα ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κιμά. Αμέσως μετά, το μενού έχει την πιο εύκολη εκδοχή κοτόπουλου φούρνου ταντούρι, το οποίο ψήνεται σε γιαούρτι και μπαχαρικά. Ο chef, στη συνέχεια, φτιάχνει χορτοτυροπιτάκια με ένα απίθανο χειροποίητο φύλλο και αρωματική γέμιση, αλλά και Cosmic brownies, μία παραλλαγή του αγαπημένου μας σοκολατένιου γλυκού.