500 γρ. σαρδέλες φιλεταρισμένες
1 κρεμμύδι λευκό ξερό κομμένο σε ροδέλες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
1 κ.γ πολτό σκόρδου ΦΙΛΕΝΤΕΜ
1 τσαμπί τομάτες Lucia's Farm
3 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι evripidou.gr
Θυμάρι
Σε ένα τηγάνι ή ταψί (αν το ψήσουμε στο φούρνο) βάζουμε πρώτα τα κρεμμύδια, από πάνω τα κολοκυθάκια, τις τομάτες κομμένες σε ροδέλες και τον πολτό σκόρδου. Τέλος, βάζουμε τις σαρδέλες πάνω από τα λαχανικά, γύρω γύρω σαν ήλιο. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο και το θυμάρι. Βάζουμε ένα καπάκι στο τηγάνι ή αλουμινόχαρτο στο ταψί και ψήνουμε για 25' στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ή 45' σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°