250 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ
50 γρ. βούτυρο LURPAK
250 γρ. αλεύρι
20 γρ. ζάχαρη
5 γρ. αλάτι
λάδι για το τηγάνισμα (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο)
ζάχαρη και κανέλα για επικάλυψη
Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη και το αλάτι και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το αλεύρι. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε διαρκώς έως ότου έχουμε μία σφιχτή ζύμη. Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το ζεσταίνουμε έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 170οC. Σε μία αρκετά γερή σακούλα ζαχαροπλαστικής (ιδανικά υφασμάτινη), στην οποία έχουμε τοποθετήσει μύτη κορνέ σε σχήμα αστεριού, βάζουμε το μείγμα. Πιέζουμε και βγάζουμε μπαστουνάκια περίπου 10 εκ. τα οποία ρίχνουμε στο λάδι. Ανακατεύουμε με μία κουτάλα για 2-3 λεπτά έως ότου ροδίσουν πολύ καλά. Βγάζουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε σε δίσκο με απορροφητικό χαρτί. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη με την κανέλα και ρολάρουμε τα τσούρος. Τα καταναλώνουμε χλιαρά.