Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 58, κύκλος 02
Την Κυριακή 27 Απριλίου, ο chef ετοιμάζει αφράτο σουφλέ με χυλοπίτες, κολοκυθάκια και φέτα. Συνεχίζει, με χυλωμένο λεμονάτο μοσχαράκι με μανιτάρια, ένα πιάτο ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι. Ακόμα, φτιάχνει αφράτα στριφτάρια σφολιάτας, ένα σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας και δοκιμάζει ένα κλασικό σαγανάκι με κεφαλοτύρι που το σερβίρει με ένα ιδιαίτερο τσάτνεϋ ντοματοπιπεριάς. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχεται ένα ιδιαίτερο βενετσιάνικο κέικ με αχλάδια και γκράπα.