Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 59, κύκλος 02
Το Σάββατο 3 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με λαζάνια καρμπονάρα με μανιτάρια, ένα πιάτο ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι και συνεχίζει με το κλασικό και αξεπέραστο γεμιστό ρολό κιμά με αβγά, το οποίο το ψήνει σε γλάσο σάλτσας μπάρμπεκιου. Στη συνέχεια, φτιάχνει σπανακοτυρόπιτες κουρού με την τέλεια συνταγή για την πιο νόστιμη ζύμη και γέμιση. Σειρά έχουν οι τραγανές φτερούγες κοτόπουλου, το απόλυτο finger food για μικρούς και μεγάλους και το επεισόδιο κλείνει γλυκά με εύκολη τάρτα λεμονιού με τραγανή βάση μπισκότου και λεμονάτη κρέμα.