Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 60, κύκλος 02
Την Κυριακή 4 Μαΐου, στο τραπέζι έρχονται οι πένες με πέστο μελιτζάνας και ψητά ντοματίνια. Ο chef συνεχίζει με το κλασικό νουά κατσαρόλας με σάλτσα ψητού, ένα από τα πιο ωραία πιάτα για το κυριακάτικο τραπέζι και αμέσως μετά ετοιμάζει αλμυρά μάφινς ζαμπονοτυρόπιτα, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Η συνταγή της επιτυχίας για υπέροχο τσίλι κον κάρνε έρχεται για τη συνέχεια, ενώ το μενού απογειώνεται με γλυκά, αφράτα cinnamon rolls με πεκάν και καραμέλα βουτύρου.